Sikkerhetskopier dataene dine

I dette hjelpedokumentet

Dataene dine er trygge i Notion. Alt lagres i skyen, og vi tar sikkerhetskopi av sideinnholdet ditt hvert minutt på serveren vår. Dataene tilhører deg, så det er enkelt å lage egne sikkerhetskopier og ta infoen med deg.

Hopp til vanlige spørsmål

Obs! For å verifisere et domene på Enterprise-abonnementet må du være enorganisasjonseier.

Notion-dataene dine vil alltid være sikkerhetskopiert i skyen, men du kan også eksportere dem for trygg oppbevaring. Du kan eksportere alle sidene dine som HTML, Markdown eller CSV (for databaser), sammen med alle filer du har lastet opp også.

Hvis du har et Business-abonnement eller et Enterprise-abonnement, kan du også eksportere hele arbeidsområdet ditt til PDF, noe som kan være nyttig for juridiske sikkerhetskopier og samsvarskopier.

Merk: Muligheten til å eksportere arbeidsområde Innhold som /pdf forsvinner. Denne endringen vil bli rullet ut til arbeidsområdene gradvis mellom @nå og 31. august 2026. Du kan fortsatt eksportere arbeidsområde Innhold som HTML-, Markdown- eller CSV /fil, og eksportere enkeltstående /side som /pdf.

Sider som eksportverktøyet ikke har tilgang til, for eksempel private sider tilhørende andre brukere, blir ikke inkludert i eksporten. Arbeidsområdeadministratorer på Enterprise-abonnementet kan gi seg selv og andre tilgang til spesifikke sider ved hjelp av Hurtigsøk, slik at disse sidene kan inkluderes i fremtidige eksporter. Noe innhold kan også bli ekskludert basert på innstillinger for Teamområder.

Et nettstedskart (index.html) er inkludert i eksporten for å hjelpe deg med å navigere i det eksporterte arbeidsområdet. Listeelementene i nettstedskartet er lokalt koblet til de eksporterte sidene i HTML- og Markdown-formater.

Slik eksporterer du innholdet i arbeidsområdet ditt:

  1. Gå til Innstillinger i sidestolpen → Generelt.

  2. Finn og velg Eksporter alt innhold i arbeidsområdet.

  3. Du vil motta en e-post fra Notion med en lenke for å laste ned filene dine. Denne lenken utløper etter 7 dager.

Arbeidsområdeinnstillinger - eksporter hele arbeidsområdet

Merk:

  • Du kan bare eksportere hele arbeidsområdet ditt på datamaskin eller nett.

  • Du kan ikke gjenopprette arbeidsområdet ditt umiddelbart ved å laste opp innholdet fra det eksporterte arbeidsområdet på nytt.

Notat: Som standard vil sider forbli i Søppel i 30 dager før de automatisk fjernes fra Søppel. Eiere av arbeidsområder med Enterprise-abonnement kan tilpasse disse innstillingene. Finn ut mer her →

For å gjenopprette sider, gå til Søppel, finn siden du leter etter, og klikk på ikonet med den buede pilen ved siden av den. Siden din vil gå tilbake til der den sist var i arbeidsområdet ditt.

Du kan se og gjenopprette tidligere versjoner av enhver Notion-side flere dager tilbake, avhengig av hvilken plan du har. Lær mer om redigeringshistorikk her →

Hvis du ved et uhell sletter en side, et arbeidsområde eller hele kontoen din, kan vi hjelpe. Vi tar sikkerhetskopier av databasen vår og kan gjenopprette en side slik den var på et tidspunkt i løpet av de siste 30 dagene.

Send oss en melding i Notion ved å klikke på ? nederst til høyre på datamaskin (eller i sidestolpen på mobil). Du kan også


Vanlige spørsmål

Jeg prøvde å klikke på knappen Eksporter alt innhold i arbeidsområdet, men fikk en feilmelding.

I store arbeidsområder kan funksjonen Eksporter alt innhold i arbeidsområdet ha problemer med å fullføre eksporten.

Som en midlertidig løsning på dette problemet kan du eksportere i mindre omganger:

  1. Gå til en side på øverste nivå i arbeidsområdet.

  2. Klikk på ••• øverst til høyre på siden, og klikk deretter på Eksporter. Hvis du ikke er administrator i arbeidsområdet, kan det hende at dette valget ikke vises.

  3. Velg Markdown og CSV eller HTML som eksportformat, og slå på bryteren Inkluder undersider.

  4. Gjenta dette for andre viktige sider på øverste nivå i arbeidsområdet.

Vi tar sikkerhetskopier på serverne våre hvert minutt og kan også hjelpe deg med å gjenopprette data. Send melding til kundestøtte hvis du trenger mer hjelp.

Finnes det en måte å planlegge automatiske sikkerhetskopier på?

Ikke for øyeblikket, men vi fortsetter å oppdatere API-et vårt, noe som kan bidra til å aktivere automatiske sikkerhetskopier i fremtiden gjennom integrasjoner ⚙️ Lær mer om API-et vårt here →

Hvordan kan jeg overføre alt Notion-innhold mitt til en annen konto?

Merk: Alt overført innhold blir duplisert til det nye arbeidsområdet, og disse sidene opplever noen ganger problemer. Klikk her for mer informasjon.

  1. Logg inn på kontoen som har arbeidsområdet.

  2. Samle alle sidene dine under én toppnivåside der.

  3. Del denne siden med Full tilgang til e-postadressen til målkontoen.

  4. Logg inn på målkontoen og naviger til arbeidsområdevelgeren.

  5. Få tilgang til den delte toppnivåsiden.

  6. Marker alle undersider, klikk på ⋮⋮-ikonet og velg Flytt til. (Merk: du kan bare flytte undersider, du vil ikke kunne flytte toppnivåsiden.)

  7. Velg destinasjonsarbeidsområdet.

  8. Voila! Innholdet ditt har fått et nytt hjem ✨

Hvordan kan jeg tømme papirkurven?

Det finnes ingen måte å tømme Søppel på én gang. Du kan gå inn og slette enkeltstående sider fra Søppel – ellers vil sider i Søppel bli automatisk og permanent slettet etter 30 dager.

Eiere av arbeidsområder med Enterprise-abonnement kan tilpasse disse innstillingene. Les mer her →


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Worknot