Fjern et arbejdsområde fra din organisation eller kontrakt

I dette hjælpedokument

Lær hvordan du fjerner et arbejdsområde fra dine organisationsindstillinger kontra hvordan du fjerner det fra din kontrakt.


Denne funktion er kun tilgængelig for brugere på Enterprise-abonnementet med en kontrakt for flere arbejdsområder.

Der er to separate handlinger, du kan foretage i forbindelse med et arbejdsområde i din organisation:

  1. Fjern et arbejdsområde fra dine organisationsindstillinger: Dette fjerner tilknytningen af arbejdsområdet til din organisation i Notions administrator-konsol. Arbejdsområdet vil ikke længere fremgå under din organisations liste over arbejdsområder, og indstillinger og kontroller på organisationsniveau vil ikke længere gælde for det. Fjernelse af et arbejdsområde fra dine organisationsindstillinger fjerner det ikke automatisk fra din kontrakt eller stopper faktureringen.

  2. Fjerne et arbejdsområde fra din kontrakt: Det fjerner arbejdsområdet fra din faktureringsaftale med Notion. Du bliver ikke længere faktureret for arbejdsområdet under din kontrakt. Det er et særskilt trin fra at fjerne arbejdsområdet i dine organisationsindstillinger, og du skal bede om det direkte. Du kan gøre det gennem din kontaktperson hos salgsafdelingen eller

Sådan fjerner du et arbejdsområde fra dine organisationsindstillinger:

  1. Åbn arbejdsområdeskifteren, og vælg Administrér organisation.

  2. Gå til fanen General.

  3. Vælg flisen Arbejdsområder for at se alle arbejdsområder i din organisation.

  4. Find det arbejdsområde, du vil fjerne, og vælg ••• ved siden af det.

  5. Vælg Fjern fra organisation, og bekræft.

Når det er fjernet, vil arbejdsområdet ikke længere blive administreret via din organisations indstillinger. Arbejdsområdets ejere får igen fuld kontrol over deres indstillinger.

Du skal kontakte Notion direkte for at fjerne et arbejdsområde fra din kontrakt med flere arbejdsområder og stoppe faktureringen af det. Det kan ikke gøres via organisationsindstillingerne.

Sådan anmoder du om fjernelse af et arbejdsområde fra din kontrakt:

  1. Find Arbejdsområde-ID for det arbejdsområde, du vil fjerne. For at finde det skal du åbne arbejdsområdet, gå til Indstillinger → kopiér det Arbejdsområde-ID, der vises der.

  2. Kontakt Notion og inkluder:

    • Skriftlig bekræftelse på, at du ønsker at fjerne arbejdsområdet fra din kontrakt

    • Arbejdsområde-ID

    • Navnet på din organisation og arbejdsområdet

  3. Notion vil behandle anmodningen og bekræfte, når arbejdsområdet er blevet fjernet fra din kontrakt.

Tip: Før du anmoder om en fjernelse, skal du sikre dig, at du også har fjernet arbejdsområdet fra dine organisationsindstillinger (hvis relevant) for at sikre, at indstillinger på organisationsniveau ikke længere gælder for det.

Tip: Før du anmoder om en fjernelse, skal du sikre dig, at du også har fjernet arbejdsområdet fra dine organisationsindstillinger (hvis relevant) for at sikre, at indstillinger på organisationsniveau ikke længere gælder for det.


Giv feedback

Var denne ressource nyttig?


Powered by Worknot